Accesează versiunea pentru cei cu deficiențe de vedere
Dimensiune font
A A A
Schemă de culori
a
a
a
Imagini
Afișează bara
Cine suntem noi ?
Numele meu este Stănoiu Ionuț-Cătălin, am 19 ani şi am absolvit Liceul Teoretic Independența Calafat. Sunt student la Facultatea de Administraţie şi Afaceri, specializarea Administraţia Afacerilor, anul 1. Sunt o persoană responsabilă, punctuală şi dornică de a se implica în cât mai multe proiecte.
Salut ! Iar eu sunt Mărgărit Ionuț-Sebastian, am 18 ani şi am absolvit Liceul Tehnic Ştefan Milcu Calafat. Sunt student la Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine , secţia de Filologie Neogreacă-Germana, anul 1. Sunt o persoană energică , foarte punctuală şi de cuvânt !

Câteva lucruri despre noi.

În primul rând, suntem doi tineri din Calafat, un oraş dunărean din S-V Olteniei, care am decis să mergem la facultate în capitală. Ca orice tineri, am plecat cu ideea să schimbăm ceva, să facem ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune, având în vedere perioada în care ne aflăm. După aproximativ 3 luni petrecute în Bucureşti, am reuşit să cunoaştem multe persoane, cu o gândire şi o viziune diferită despre lume şi viaţa.La început a fost puţin greu cu acomodarea, dar a trecut, bine, nu putem spune că nu ne lipseşte mâncarea făcută de mama acasă.
Bucureştiul oferă în general o mulţime de variante şi oprtunităti, singurul lucru pe care orice tânăr trebuie să-l facă, este să profite. Noi aşa am făcut, am profitat de orice oportunitate pe care am avut-o.
După participarea la un training în care ni s-au prezentat o mulţime de teme precum: dezvoltarea personală, limbajul trupului, curaj şi motivaţie, am ales să facem şi noi ceva, să ne afirmăm într-un fel.
Astfel, pe data de 13.12.2016, pe la ora 17:00, la o cafenea din centrul vechi al Bucureştiului a luat naştere primul nostru proiect, prima noastră organizaţie de training numită IMAST-Training. Vrem să menţionăm aici că fără ajutorul mentorului nostru, George Luparu, nu puteam face nimic.
Proiectul IMAST-Training înseamnă foarte mult pentru noi datorită faptului că ne dorim enorm de mult să ajutăm şi alţi tineri să descopere oportunităţile pe care Bucureştiul le oferă.